Advokatbyrå med bred meny

Hos en advokatbyrå kan man samla advokater som har en mängd olika specialiteter. På det viset kan man ge sina klienter bästa möjliga hjälp i olika ärenden.

Som advokatbyrå har man ett eget val gällande vilka områden som man vill arbeta med. Det kan vara så att man väljer att enbart satsa på ett och samma område inom juridiken, eller så kan man samla ihop advokater som har flera olika specialiseringar. Ett val som man gör helt själv.

För de som väljer att ha många olika områden på sin meny, brukar anledningen vara att man vill kunna ta hand om sina klienter på alla sätt. Det vill säga att man vill att klienterna ska vända sig till en och samma advokatbyrå oberoende av vad det är som de vill ha hjälp med. Ett koncept som för många har visat sig vara till stor trygghet för många klienter.

Områden på en advokatbyrå

På en advokatbyrå kan man samla olika områden som kan vara närliggande, eller som kan kännas som att de ligger mycket långt ifrån varandra. Men det kan ändå vara sådant som man känner att man vill erbjuda sina klienter. Och dessutom områden som man känner att man kan fylla med klienter, åt sina anställda.

Det kan vara så pass olika områden som brottsmål och migrationsrätt. Samt miljörätt och arbetsrätt. Men det är också så att många advokater är kunniga inom flera av de områden som finns att specialisera sig på som advokat. Något som även är vanligt hos advokater med mindre företag.

7 Feb 2023