Blogg

Mäklare Mölndal - rätt val ger högre slutpris

4 okt 2021

Att välja mäklare ska aldrig ske av slentrian. Det är ett val som i slutändan kan vara skillnaden mellan en hyfsad affär och en riktigt, riktigt bra sådan. Med tanke på att priserna för bostäder ökat över hela Sverige så kan man, genom att välja rätt mäklare, nå nya höjder vad gäller slutpris även i exempelvis Mölndal.

Fler och fler söker sig bort från våra större städer. Detta som en följd av den pandemi som hållit oss i ett järngrepp. Vi är beredda att ompröva våra liv. Varför bo i en liten tvåa i Göteborg när man kan få ett helt hus i Mölndal för samma pengar? För första gången på 20 år ser man en större utflyttning än inflyttning till både Stockholm och Göteborg.

Vi arbetar hemifrån, vi bor därmed på våra arbeten och vi behöver möjligheter att kunna röra oss mer fritt: att välja bort storstadens puls till förmån för lugnet på landet är tilltalande för många idag. Vill du sälja en bostad i Mölndal så har du idag trumf på hand - men det kommer att kräva rätt mäklare för att du ska nå ett större klientel och få det riktigt stora intresset kring ditt objekt.

Så hittar du rätt mäklare i Mölndal

Det viktigaste man kan göra i samband med att man ska välja mäklare i Mölndal är att de facto skaffa sig ett urval. Med detta menar vi att du måste ta dig tid att träffa så många mäklare som möjligt, se över vad de erbjuder, hur mycket betalt de begär - fast pris eller i provision - samt hur er personkemi känns. Det senare är viktigt. Du lägger din livs affär i händerna på en annan person och dennes jobb kan antingen leda till ett högt slutpris, eller ett lägre sådant. Det är därför viktigt att du känner förtroende och tillit till den mäklare du slutligen väljer.

Hur mäklaren arbetar är idag viktigare än tidigare. Vilka kanaler kommer det att annonseras i? Med tanke på att vi idag använder internet och lever i ett digitalt samhälle så finns alla möjligheter att dra till sig spekulanter även utanför bubblan Mölndal. Som sagt, fler är intresserade att flytta från större städer - men det gäller också att de ser Mölndal i allmänhet och ditt objekt i synnerhet som något att överväga. Den mäklare du anlitar ska kunna använda digitala hjälpmedel för att nå folk över hela Sverige. Det är viktigt.

Hitta en mäklare som ger dig valuta för pengarna

Hur planen för försäljning ser ut är också avgörande. Kan mäklaren genom bilder och text göra ditt objekt rättvisa? Finns det möjlighet att renovera innan - och i så fall hur? Kan mäklaren ordna med en professionell homestylist som gör din bostad mer säljande?

Kort sagt: mäklaren ska kunna ge dig professionella tips och komma med idéer om hur du ska agera för att just din bostad ska skilja sig från mängden. En viktig del i detta handlar även om när ni ska trycka på startknappen. När är bästa läget för din mäklare i Mölndal att lägga ut bostaden? Det uppenbara är höst och vår, men samtidigt så är konkurrensen störst just under dessa årstider. Målet för dig är att vara bäst i klassen, du ska inte drunkna i den stora massan.

Att välja mäklare idag är viktigare än någonsin. För att det ska bli din livs affär i en positiv bemärkelse så krävs det en kunnig, skicklig och hängiven mäklare vid din sida. Ta dig tid att undersöka dina alternativ innan. Det tjänar du på.

Dräneringen är viktig för ditt hus i Stockholm

17 sep 2021

Huspriserna är höga i Stockholm, så man måste vara aktsam och vårda sitt hus så det behåller värdet. Dränering är en livsviktig sak, så att man inte längre fram får in fukt och mögel i huset.

Fuktskador kostar pengar att åtgärda. När man övertar ett hus kollar man först och främst att tak och husgrund håller fukten borta. Men det är också viktigt att sköta om sitt hus under tiden man bor där. Vid minsta misstankar om att det finns fukt bör du kontakta ett företag för dränering i Stockholm. De gör mätningar och ger dig förslag som du kan behöva.

Det klassiska rådet är att se upp med planteringar precis intill husväggen. Det är frestande att hälla ut hinkar med vatten på de fina rosorna. Kanske är det ändå bäst att flytta rosenbusken till ett mer öppet ställe och lägga plattor vid husgrunden. Men om du ska göra en dränering, får du förstås gräva först och sätta plattor efteråt. Dräneringen behöver du troligtvis bara göra en gång, för man beräknar att den håller i närmare femtio år.

Alternativ till grävning vid dränering

Många i Stockholm inreder sitt källarförråd till bostad istället för att bygga ut och får då större boyta. Det finns speciell isolering av kapillärbrytande cellplast som man kan sätta utvändigt på källarväggen för att leda ut fukten därifrån. Det finns också invändiga källarväggsmattor som kan stoppa fukt. Fråga en expert så får du klara besked på vad som kan fungera i just ditt hus.

Ska du flytta? - Anlita en flyttfirma i Göteborg

14 sep 2021

Det är både svårt och överväldigande att hinna med allting själv vid en flytt. Mycket ska göras och om man är ensam kan man behöva all hjälp man kan få. Till exempel en flyttfirma i Göteborg.

Att ens ta beslutet att flytta är en stor sak. Att bryta upp från den plats man bott på för att flytta vidare till något helt nytt kan kännas tungt. När beslutet att flytta har tagits måste man först leta reda på ett nytt hem. Sedan börjar kaoset. Allting i ens hem ska packas ihop och ned i kartonger för att antingen slängas eller flyttas med till det nya hemmet.

Det är jobbigt att flytta, särskilt om man är ensam och inte har någon till hjälp. Kanske är det så att släkten och familjen bor på annan ort och inte kan hjälpa till vid flytten? Om så är fallet behöver man ta hjälp av en flyttfirma i Göteborg som kan komma och assistera.

En flyttfirmas tjänster

Att slippa köra allting själv fram och tillbaka är en stor hjälp. Flyttfirmor använder sig av lastbilar i olika storlekar för att frakta ens saker och möbler till det nya hemmet. Oftast behöver man också hjälp att bära alla saker man ska flytta. Även sådant kan en flyttfirma hjälpa till med. En del flyttfirmor erbjuder dessutom packhjälp om man skulle behöva hjälp med det.

Om man har möbler som ska magasineras kan det också ordnas av flyttfirman. Det bästa är alltid att fråga. Fråga vad flyttfirman erbjuder för tjänster och våga fråga om sådant som inte finns med i utbudet. Att fråga kostar inget och kanske kan det vara så att de kan hjälpa dig även med sådana saker som inte finns listat som en tjänst.

Låt flyttfirman göra det du vill slippa

Det roligaste med en flytt är ju faktiskt inte att flytta sakerna eller städa ur den gamla bostaden. Att få packa upp och göra iordning i det nya hemmet är ju det allra bästa och mest härliga med att flytta. Hänga upp tavlor och gå omkring och fundera över var alla möbler ska stå är kul. Man får möjlighet att skapa ett helt nytt hem liksom.

Att anlita en flyttfirma till hjälp med flytten sparar på tid och energi. Man kommer ha mycket roligare med att göra iordning och inreda det nya hemmet istället för att kånka kartonger och köra flyttlass flera gånger per dag.

Hitta en målare i Stockholm

10 sep 2021

Att måla är kul, fast är du inte beredd att lägga ned tid på det viktiga underarbetet, är det bättre att anlita en målare i Stockholm. Med ROT-avdraget behöver det inte ens bli särskilt dyrt.

Med ny färg på väggarna kan du på ett snabbt och billigt sätt förändra och fräscha upp ett hem. Men för att resultatet ska bli riktigt snyggt och hållbart krävs det en hel del förarbete. Underlaget måste vara både rent och jämnt, och ibland kan det innebära att du först måste riva ned gamla tapeter eller rent av bredspackla. Är du inte stadig på handen som en professionell målare, gör du bäst i att också tejpa kanterna redan från början för att inte måla utanför. För att slippa merarbete och att skrapa bort färgspill kan det vara bra att också täcka golvet med en skyddande papp.

Målare - jämför priser och referenser

Tack vare ROT-avdraget är det väldigt prisvärt att anlita en professionell målare vid renoveringsarbeten i hemmet. Det går att få hjälp med målning av tak, väggar, golv, snickerier, köksluckor, fasad, fönster och mycket mer. Men det kan vara bra att jämföra priser mellan några olika målare i Stockholm innan du bestämmer sig. Självfallet vill du också att det ska gå smidigt och att resultatet ska bli det bästa. Opålitliga hantverkare kan vara ett jobbigt stressmoment. Be därför också om referenser i samband med offertförfrågan och kolla upp dessa. Vissa målerifirmor har också konton på sociala medier där de visar upp sina arbeten.

Solpaneler är en smart investering

10 aug 2021

Solen skiner gratis på oss, och vi kan utnyttja den energin maximalt. Anlita en firma som kan montera upp dina solpaneler, så är du i princip självförsörjande när det gäller elektricitet.

Det är en långsiktig investering när man skaffar solpaneler, för man har tillgång till egen elektricitet under årtionden och man behöver inte bry sig så mycket om elpriser och avtal. Ibland pratas det om elbrist och att det är många som vill ha laddstolpar, men man behöver inte oroa sig för detta. När solpanelerna sitter på plats har du egen el och kan till och med få mer än du behöver. Då kan du sälja överskottet.

De är aldrig i vägen och är underhållsfria

Solpaneler behöver inte monteras i söderläge, även om de ger mest ström där, för all solenergi kommer till nytta i alla fall. Panelerna är underhållsfria, och de är smart placerade uppe på taket. De är aldrig i vägen och man tänker inte ens på att de finns där. Det hela sköter sig utan att man behöver bekymra sig alls.

Man kan få extra kapacitet om man anlitar en firma för att montera solceller, för man får ström till ännu fler maskiner. Vill du ha en bastu, egen laddstation eller något annat, har du ganska god hjälp av solcellerna, och därför har du mer handlingsfrihet hemma ifall det är någon elektrisk maskin du har funderat på att skaffa. Du kan göra det om du har ett elöverskott hemma. Prata med en expert på solpaneler.

Upplands Väsby stoltserar med duktiga mäklare

4 aug 2021

Söker du bostad i Upplands Väsby ska du aldrig tveka att ta kontakt med en mäklare. Du kan förvänta dig stor kunskap om objektet och en professionell hantering av både köp och försäljning.

Mäklaren kan vara din bästa vän när det gäller ditt livs stora köp. Tänk dig att du ska köpa en lägenhet eller en annan bostad. Du kan ingenting och vill ha svar på många av dina frågor. Det är då en mäklare kommer in i bilden. Hen ger dig all information du behöver och svarar på alla frågor du har. Ingen fråga är för dum eller barnslig. Fråga på bara! Du står ju inför ett stort beslut.

Det är viktigt att du som mäklare har bra personliga egenskaper för att trivas i rollen som mäklare. Du som är kund kommer då att få möta en person som både brinner för det den gör och kan genomföra en affär så att både köpare och säljare känner sig nöjda och belåtna. Empati, psykologi och pedagogisk talang är egenskaper som är viktiga utöver den springande punkten. Att du gillar att sälja.

Vad gör en mäklare i Upplands Väsby?

En mäklarens uppgift är att kunna hantera de ekonomiska och juridiskt bindande avtalen i en fastighetsaffär. För att klara av detta är det viktigt att ha fler strängar på sin lyra än bara det rent tekniska och administrativa. Du som kund behöver bli bemött av en mäklare som är väl bevandrad i det mänskliga psyket. Inom varje utbildning berörs därför ämnet etik och psykologi.

Tack vare att professionella mäklare föreläser vid utbildningarna kommer varje mäklare få en utbildning som är knuten till det verkliga livet. Praktiken är det sista steget för att kunna börja arbeta och få en anställning.

Vill du bli mäklare kan du gå en utbildning

För att du ska kunna få titulera dig certifierad mäklare krävs det en hel del studier och på toppen av det ska du ha genomgått 10 veckors praktik. Det bästa är att gå en komplett utbildning på en högskola, men det går även att bygga ihop din utbildning genom att ta flera fristående kurser.

En utbildning innehåller flera kurser. Du får till att börja med lära dig allt om fastighetsrätt och fastighetsförmedling. Därefter finns det kurser som tar upp ekonomi och civilrätt, vad det innebär med skatterätt, och så följer det kurser som behandlar ämnet byggnadsteknik. Sist men inte minst behöver du kunna en hel del om fastighetsvärdering.

En bättre investering

28 jul 2021

Letar du också efter något sätt att dryga ut kassan på? Kollar lite smått på internet om där finns något man kan göra hemifrån. Det hade varit skönt att ha lite extra pengar i fickan i månaden.

De flesta vanliga Svensson i Sverige jobbar hårt för att komma dit man vill. Det är flera år av planering och hårt arbete. Att äga en egen fastighet, det är det långt ifrån alla som gör. Trots att fler kanske vill göra det så finns det helt enkelt inte möjlighet. I vår vardag har vi en massa kostnader runt omkring oss. Bor man i hyreshus så är det hyra, el, telefon, internet, med mera. Pengarna rusar otroligt snabbt i väg. Det är som han sjunger: “Kung i baren, den 25:e smäller det’’ ja, visst smäller det. Men inte till saker han sjunger om, utan snarare räkningarna. När räkningarna är klara ser man vad man har kvar för månaden, inte så mycket att hurra över denna månad heller.

Väl värd investering

För att få en plan och ett upplägg över hur du ska få ned dina månadskostnader måste du tänka smart. Vad använder du för värmekälla? I dag finns det så man kan komma undan mycket om man har en pump. Hur mycket lägger du på elkostnader varenda månad? De har ju dessutom höjts nyligen. Kanske är det dags att i stället installera solceller för din fastighet. Det kan vara investeringen som behövs för att du ska ha mer pengar över varenda månad. För att du ska slippa vända på varenda krona, värt att ta en funderare.

Passar överallt

Det bästa med solceller är att de passar överallt. Det spelar ingen roll var du bor, du kan ändå ha solceller. Bor du i din bil? Ja men på med dem på taket. Solceller tar bort elkostnaden, så länge det finns el därifrån så behöver du inte betala för någon annan användning av el. För du använder ju inte den. Solceller ger el via solen, panelerna som sitter på taket fångar solens strålar. Dessa omvandlas till energi som sedan blir el i ditt hem. Ekonomiskt och dessutom snällare mot miljön. För att ta det hela vägen behöver du kontakta ett företag som säljer solceller. De kommer ut och hjälper dig med den bästa lösningen för dig. Man behöver inte köpa fullt ut direkt om man inte vill. Men ju mer man köper, desto bättre pris får man.

Många fördelar med en säkerhetsdörr

7 jul 2021

Med en bra säkerhetsdörr kan man sova tryggt och många gånger slippa inbrott. Dagens moderna säkerhetsdörrar är dessutom snygga och stänger även farlig brandrök och störande oljud ute.

Fördelarna med att byta till en säkerhetsdörr är många. Och inte bara att inbrottsskyddet blir bättre och man försvårar för tjuven att ta sig in. Med en modern säkerhetsdörr får man också ett bättre brandskydd. Säkerhetsdörren nämligen både förhindrar giftig brandrök, och även fungerar som en viktig komponent i en brandcell, och kan sakta ned ett brandförlopp.

Det innebär också att man slipper känna matos, cigarettrök och andra dofter från grannarna. Dagens välisolerade säkerhetsdörrar bidrar även till en lägre energiförbrukning, men höjer även värdet på bostaden. Särskilt om man väljer en säkerhetsdörr som passar med husets arkitektur.

Säkerhetsdörrar i olika säkerhetsklasser

Förutom att det finns säkerhetsdörrar i olika slags design för både äldre fastigheter och moderna, finns det även dörrar med olika säkerhetsklass. Vissa säkerhetsdörrar står emot inbrottsförsök med enkla handverktyg bra, medan andra även klarar avancerade elektriska verktyg.

Vilken säkerhetsklass man ska välja beror exempelvis på om det är en säkerhetsdörr till en privatbostad eller företag. Och om det är enkelt att upptäcka ett inbrottsförsök eller inte. Ibland har även försäkringsbolaget specifika krav, särskilt för företag.

Vill man köpa en säkerhetsdörr ska man vända sig till ett företag som säljer certifierade dörrar, som dessutom uppfyller de krav säkerhetsdörrar i olika säkerhetsklasser har. Självfallet är utseendet också viktigt, och bäst blir det om man väljer en säkerhetsdörr som passar till husets arkitektur.

Sanering – viktigt att det sker på rätt sätt

22 jun 2021

Sanering är ett viktigt jobb. Det är för att kontrollera att det inte finns farliga ämnen i en bostad. Detta är vitalt om du funderar på att bygga ut. Du måste då anlita hjälp med saneringen.

Många har stora drömmar om att bygga ut sitt hus. Men inte alla tänker på säkerheten kring detta, speciellt många äldre byggnader. Det handlar inte heller om att enbart kontrollera väggar och se till att du inte råkar ta ner en vägg som är viktig. Utan också för att se till att det inte finns några farliga ämnen. Sanering innebär att kontrollera att det inte finns farliga ämnen i ditt hem. Speciellt för äldre hus kan detta vara något som finns. Men du kan inte göra saneringen själv. Utan du måste vända dig till en firma för att fixa detta åt dig. De kontrollerar då att ditt hem inte har farliga ämnen som PCB och asbest som kan skapa allvarliga sjukdomar hos människor.

Olika sorter av sanering som finns

Många tänker inte på att få bort asbest från byggnader när det kommer till sanering. Utan istället människor med skyddskläder för att hantera någon farlig kemikalie. Detta är en form av sanering vilket kallas för smittisolering. Då rengör de lokaler med bakterie- och virusdödande vätskor, detta för att minska att det blir en smittspridning. Det finns även social sanering vilket innebär att lokaler och bostäder blir sanerade, speciellt om bostaden inte har blivit ordentligt omhändertagen. Detta från skadedjur, smuts, djuravfall, kroppsvätskor och dåliga lukter. Läs mer om sanering på denna sida: saneringnorrköping.nu

Vad kostar det att lägga om taket?

30 maj 2021

Börjar det bli dags att lägga om taket? En takomläggning är ett stort arbete som kräver en hel del planering, särskilt om man också vill byta taktyp. Men vad kostar ett nytt tak egentligen?

Priset för ett nytt tak varierar och beror främst på vilken typ av material man lägger och hur stor tidsåtgången eller arbetskostnaden är. Det tar exempelvis mycket längre tid att lägga ett tak av tegel jämfört med ett tak av plåt eller papp. Tegel är också det material som är dyrast, men det håller också längst. Det kan vara svårt att själv beräkna kostnaden för takomläggningen, och många takläggare erbjuder kostnadsfria hembesök i samband med en offertförfrågan. Då har man också möjlighet att diskutera val av material, även om man oftast lägger samma slags material som tidigare.

Ibland behöver man ett bygglov innan man kan byta taket

När man väljer taktyp blir det bästa om man väljer ett material som passar stilen på huset och arkitekturen. Behöver man inspiration kan man studera liknande hus i området där man bor och se vilka slags takmaterial de har. Oftast behöver man ett bygglov från kommunen för att byta taktyp, och det gäller därför att planera takbytet i god tid. Men olika material lämpar sig inte för alla typer av tak. Vissa material som tegel och betong är ganska tunga och takstolarna måste klara tyngden. Tegel fungerar inte heller på tak med mindre lutning eftersom avrinningen då inte fungerar. På sådana tak passar i stället papp, plåt eller sedum. Läs mer om takläggare på denna webbsida: takläggaredalarna.nu/

Ren och snygg i huvudstadens mingel

29 apr 2021

Ser ditt badrum slitet och tråkigt ut så kanske det är dags att ta tag i det nu. Kanske drar du dig eftersom det är en dyr investering, men det finns sätt att utföra en renovering till ett bra pris.

Ett badrum är till för att du ska kunna rengöra dig själv så att du ser fräsch ut och luktar gott. Men om du har ett slitet och otrevligt badrum kan det kännas som om du blir ännu smutsigare när du har varit där inne. Och det är inte någon trevlig känsla, även om den inte stämmer. Med andra ord är det dags att ta tag i en renovering av största slag. Hur gör du då om du behöver en komplett badrumsrenovering i Stockholm men plånboken inte är med på noterna?

Stor stad med stora möjligheter

Fördelen med att bo i en stor stad är att det finns något för alla, och att det finns många företag att välja bland om du exempelvis ska utföra en badrumsrenovering. Istället för att endast ha ett eller ett par företag att välja bland, som på mindre orter, har du nu chansen att jämföra precis hur du vill. Du kan även hitta dem som är så pass intresserade av att få kunder att de kan tänka sig att dela på arbetet. För fastän det krävs yrkeslicenser för vissa delar i ett badrum, finns det andra delar som vem som helst kan göra. Perfekt för den lilla plånbokens renovering.

En fungerande bostad för dig

26 apr 2021

Ett hem ska vara en bekväm och trygg punkt där du ska kunna umgås med nära och ladda dina batterier. Därför är det viktigt att du har en bostad som fungerar för dig, även med funktionshinder.

Oavsett om du bor i ett eget hus eller hyr en lägenhet så ska det vara en plats där du ska kunna leva på ett bra sätt. Du ska kunna ta dig in och ut, laga mat, lägga dig i sängen, duscha och gå på toaletten. Men livet kan förändras och det kan göra att du inte längre kan röra dig som tidigare. Kanske behöver du en rullator, en rullstol eller andra typer av hjälpmedel för att få en fungerande vardag och hemmaliv. Då kan du få hjälp med att anpassa din bostad efter dina behov och önskemål. Eller så kan det vara så att du vill flytta och istället behöver anpassa den nya bostaden efter dina behov.

Rätten till ett bra liv

Med hjälp av en bostadsanpassning kan du och din familj få ett fungerande och bra liv, även om du eller någon av familjemedlemmarna har särskilda behov. Det kan handla om något så enkelt som en ramp så att en rullstol, rullator eller permobil kan ta sig in i bostaden. Eller så kanske ett kök behöver byggas om så att du kan sitta i en rullstol och ändå laga mat. Vad dina önskemål och behov än är så finns det en mängd olika anpassningar som går att göra enkelt. Läs mer om bostadsanpassning på denna hemsida: bostadsanpassningstockholm.nu 

Måla om på Östermalm

26 apr 2021

Även den minsta lilla lägenhet på Östermalm är guld värd, hur gammal och sliten den än är. Har du kommit över en, gör du rätt i att måla den. Den blir nästan som ny med några burkar fräsch färg.

Det är ett enkelt sätt att renovera att måla slitna och skavda ytor, gulnade tak och sunkiga köksluckor. Låt ett proffsigt måleriföretag på Östermalm göra det åt dig, så blir resultatet ännu bättre. Du har säkert många målare i närheten som du kan anlita för att hjälpa till att få din lägenhet i vettigt skick igen. Sedan kan man möblera med loppisfynd eller omklädda stolar, allt kommer att se fräscht ut när det är nymålat i bostaden.

Gammaldags charm

I gamla hus kan det vara högt i tak, och en gång har det varit klass och stil på huset. Har där bott någon som har rökt mycket, kommer du att se en enorm skillnad bara av att taket blir målat. När den gulaktiga smutsen försvinner kommer taket att vara fräscht vitt, och om det eventuellt finns stuckatur eller andra utsmyckningar där, så kommer de att synas.

Ibland finns det en gammal spis och kakelugn också. Kanske är det smutsigt och sotigt runt spisen? Då kan du skrubba rent och putsa upp där, så kommer plåten att blänka och kakel att skina. Det blir nästan som en annan lägenhet. Den gammaldags charmen kommer till sin rätt. Och tänk så enkelt, bara med hjälp av lite färg och en proffsig målare som kan sitt jobb.

Förnya ditt hem med färg

22 apr 2021

Många av oss är intresserade av att lägga tid och omsorg på hemmet. Inget underligt med det heller - vi tillbringar mycket tid där. Det är vårt trygga hörn. Färg och tapet förvandlar rum.

Vissa har tre rum i fil med åtskilliga meters takhöjd. Andra har mindre ytor. De flesta har samma ambition. Vi vill ha ett hem att trivas i. En bostad som passar våra behov och vår personliga smak.

Alla lägenheter har sina egna unika förutsättningar och det finns egentligen ingen generell regel för hur en bostad “ska” se ut. Många är de, tyckarna, som har åsikter om hur andra borde dekorera och fixa sina hem. Små rum ska vara ljusa för att se större ut, men om du nu råkar gilla små rum som ser små ut?

En bostad efter dina förutsättningar

Ska man vara krass är en lägenhet i Stockholms innerstad mer än bara ditt hem. Det är också en stor ekonomisk investering att förvalta. Det betyder inte att du ska avstå från att utforma ditt boende efter eget huvud. Det betyder däremot att arbetet ska vara proffsigt och väl utfört.

Tapetsering och målning är ett enkelt och effektivt sätt att forma ditt hem till exakt det boende du önskar. Ny färg på väggarna eller nya tapeter gör stor skillnad. Inte minst trivs du bättre själv när hemmet är mer i din egen stil.

Anlita en målare på Kungsholmen om du vill förändra din bostad till det bättre. En bra investering för dig och för framtiden.

Badrumsrenovering à la micro

22 apr 2021

Har du ledsnat på ditt trista och tråkiga badrum? Då är det kanske dags att förändra det. En badrumsrenovering behöver inte vara särskilt svår eller kostsam. Särskilt inte med microcement.

Ofta har man kanske den föreställningen, att det är både dyrt och jobbigt med badrumsrenovering. Följden blir därmed ofta att man ger upp den idén. Tanken om ett nyare, fräschare och trendigare badrum blir som bortspolad (i toaletten, måhända i detta fall). Fast så behöver det alltså inte alls vara. Det finns enkla medel att ta till för att få en så enkel, snabb och ekonomisk lösning som möjligt. En av dessa medel kallas microcement.

Microcement är ett kompositmaterial, alltså en blandning av olika ingredienser. Microcement ger ett betongliknande utseende, men skulle man jämföra den med ren betong så har microcement många fördelar. Den går mycket snabbare att applicera och eftersom den är så flexibel så spricker den inte. Den är också mycket lättare än betong. Det behövs bara ett lager på några få millimeter, så det är verkligen en lättviktare.

Många valmöjligheter

Att använda sig av microcement ger många valmöjligheter. Det går nämligen att använda till både små och stora ytor. Så t.ex. skulle man kunna lägga microcement enbart på den lilla bänkskivan till handfatskommoden eller på en hel, stor vägg. Eftersom den läggs för hand blir varje yta ett original. Man kan välja att få en fin, slät yta eller en mer grovputsad finnish. Den finns dessutom i olika nyanser. Så vill du renovera och samtidigt skapa något unikt – välj microcement. Läs mer om badrumsrenoveringar på denna webbsida: badrumsrenoveringigöteborg.se

← Äldre inlägg