Asfaltering är en möjlighet i Stockholm

Har man ett företag dit kunderna kommer och parkeringen ser ut som en lervälling, då finns hjälp att få i Stockholm där företag arbetar med asfaltering.

Den nya restaurangen hade Karin öppnat i en lada som hon hade rustat. Det hade börjat som ett skämt en dag när hon och hennes man hittade en gammal lada nära en större väg. Den var övergiven sedan länge och var ett renoveringsobjekt. Men tanken slog rot och till sist var de tvungna att göra verklighet av idén.

Det blev en hamburgerrestaurang med en speciell touch. Inredning i cowboystil och med hemmagjorda hamburgare i alla smaker och storlekar. Genast började gästerna att komma in för att äta. Det innebar många fordon och snart var det en lervälling utanför lokalen. De bestämde sig för att kontakta någon som kunde asfaltera.

Asfaltering ger gladare gäster

De hade tur och hittade genast ett företag som gjorde asfaltering i Stockholm. Jobbet skulle göras under natten för att restaurangen inte skulle behöva stänga under tiden. De visade sig att de hyrt in ett riktigt duktigt och snabbt företag. De hade varit oroliga att det skulle förstöra restaurangens speciella atmosfär men det blev snarare tvärtom.

Med den svarta asfalten utanför blev det en känsla av amerikanskt långtradarfik vilket inte var helt fel. Med en skillnad förstås, de var inte säkra på att dessa hade snygga parkeringsrutor. Nu stod alla bilar och andra fordon ordentligen på rad utanför den numera kända hamburgerrestaurangen utanför storstaden Stockholm.

27 Feb 2023