Badrumsrenovering à la micro

Har du ledsnat på ditt trista och tråkiga badrum? Då är det kanske dags att förändra det. En badrumsrenovering behöver inte vara särskilt svår eller kostsam. Särskilt inte med microcement.

Ofta har man kanske den föreställningen, att det är både dyrt och jobbigt med badrumsrenovering. Följden blir därmed ofta att man ger upp den idén. Tanken om ett nyare, fräschare och trendigare badrum blir som bortspolad (i toaletten, måhända i detta fall). Fast så behöver det alltså inte alls vara. Det finns enkla medel att ta till för att få en så enkel, snabb och ekonomisk lösning som möjligt. En av dessa medel kallas microcement.

Microcement är ett kompositmaterial, alltså en blandning av olika ingredienser. Microcement ger ett betongliknande utseende, men skulle man jämföra den med ren betong så har microcement många fördelar. Den går mycket snabbare att applicera och eftersom den är så flexibel så spricker den inte. Den är också mycket lättare än betong. Det behövs bara ett lager på några få millimeter, så det är verkligen en lättviktare.

Många valmöjligheter

Att använda sig av microcement ger många valmöjligheter. Det går nämligen att använda till både små och stora ytor. Så t.ex. skulle man kunna lägga microcement enbart på den lilla bänkskivan till handfatskommoden eller på en hel, stor vägg. Eftersom den läggs för hand blir varje yta ett original. Man kan välja att få en fin, slät yta eller en mer grovputsad finnish. Den finns dessutom i olika nyanser. Så vill du renovera och samtidigt skapa något unikt – välj microcement. Läs mer om badrumsrenoveringar på denna webbsida: badrumsrenoveringigöteborg.se

22 Apr 2021