Bättra på bostaden i Sundbyberg

En bostad blir aldrig mer attraktiv än sitt badrum. En lägenhet kan vara snygg och modern men ett slitet badrum drar alltid ner intrycket. Man får inte ut fulla värdet vid en försäljning.

Att renovera bostaden handlar alltid i första hand om trivsel och komfort för de personer som bor där. Att ha ett snyggt och ändamålsenligt inrett badrum gör livet bra mycket trevligare. Det finns en hel del bostäder där just badrummet håller en äldre standard och behöver en uppgradering. Delvis, faktiskt, av försäkringsskäl.

Idag finns en helt annan medvetenhet runt saker som vattenskador och spärrar. I äldre badrum finner vi inte alltför sällan material och konstruktioner som inte är helt säkra. Äldre rör kombinerat med felaktiga väggmaterial ses inte med blida ögon av ditt försäkringsbolag. Det är heller inte roligt att vara utan ett fungerande badrum i månader medan ett fuktskadat utrymme först ska torkas och sedan byggas upp på nytt.

Att göra om och att göra rätt

Att uppgradera badrummet och göra en komplett badrumsrenovering i Sundbyberg är alltid en bra idé. Det ger omedelbara fördelar i form av komfort och en trevlig miljö. Man får den inredning och det badrumsporslin man egentligen vill ha och allt blir modernt och säkert.

De långsiktiga fördelarna är också viktiga. När ditt badrum är renoverat enligt konstens alla regler med våtrumsintyg är du säker på att få rätt ersättning vid en eventuell framtida skada. När ditt badrum ser attraktivt och fräscht ut får du också ut fullt pris vid en framtida försäljning.

5 Mar 2021