Boka en målare i Stockholm istället

Gillar man att måla, så varför inte. Men om det är ett sätt att spara pengar vid renovering, finns det bättre sätt. Ett är att hyra in en målare från Stockholm och lägga tiden på något roligare.

Att ge sig in på ett projekt som man gör bara för att spara pengar brukar ofta sluta precis tvärtom. Det hände Anders för några år sedan, när han inte visste bättre. Hade han tänkt efter innan så hade han förstått att det inte var någon bra ide, eftersom han saknade både tålamod och öga för det estetiska. Material för förarbetena och själva målningen köptes hem. Hans entusiasm visste inga gränser när han började spackla igen hål och ojämnheter.

En målare från Stockholm hade sparat tid och pengar

Projektet tog många veckor då han ofta gav upp för att senare börja igen. Resultatet efter allt slit blev inget vidare. Hålen han spacklat för var borta, men istället hade det bildats släta gupp då han inte slipat ner tillräckligt.

Den offwhite han valt till väggen gjorde att att lister såg smutsiga ut. Kronan på verket var att han hade glömt att ta bort maskeringstejpen direkt. Färgen hade runnit under tejpen på vissa ställen medan den på andra följt med maskeringstejpen och gjort den gamla färgen synlig.

När det blev dags för renovering visste han bättre. En målare från Stockholm hyrdes in. När Anders kom hem från en fyra dagars kryssning syntes inte ett spår efter målaren, förutom det snygga rummet som nu var perfekt målat. Läs mer om målare på denna sajt: målarenstockholm.se

27 Oct 2021