Byggfirma i Nyköping löser större renovering

Vissa tider på året är det svårare att anlita en byggfirma oavsett om man bor i Nyköping eller någon annanstans. Så det gäller att vara ute i god tid.

Lasse stod och såg ut över den mark som han nu var lycklig ägare till. Han hade längtat länge efter att få skapa en stugby och nu var det dags. Det låg mycket slit bakom då drömmen blev möjlig med hjälp av sponsorer i stan. Dagen därpå skulle platsen vara mindre stillsam. Klockan sju på morgonen skulle byggarbetarna komma.

Förutom att hitta sponsorer var han noga med att byggfirman skulle komma från orten. Även att produkterna kom från orten. Han var en av dem som värnade om bygden i allt han gjorde. Men han hyrde inte in dem bara på grund av det, de var även den vassaste byggfirman i stan.

Byggfirman i Nyköping – otrolig när det gäller

Dagen därpå var Lasse på plats med några byggarbetare som skulle vara med och förverkliga drömmen. Stugorna skulle inte bara glädja honom utan ge trakten nya inkomster på olika vis. Byggfirman hade personal för alla delar av projektet. Men för dagen var det planering av grund. Det skulle mätas och markeras och det skulle ta tid.

Senare skulle det komma snickare, rörläggare, elektriker, målare och flera andra yrkesgrupper. Tack vare att alla jobbade under samma byggfirma i Nyköping skulle allt löpa smidigt utan onödig väntetid. De var ett team med lång erfarenhet av att arbeta tillsammans. Som en väloljad maskin satte arbetet igång och första spadtaget togs.

28 Jul 2022