Dags för badrumsrenovering i Bromma

En badrumsrenovering i Bromma kan vara mer än bara önskvärd. När en baby är på väg vill man inte ha mögelfläckar i taket. Hygien och säkerhet prioriteras.

Cilla ville ta reda på om det fanns någon som kunde renovera badrum i Bromma. Ja, det handlade faktiskt om mer än bara en vilja. Det var i det närmaste en nödvändighet att badrummet fixades till. Det var nämligen inte bara utseende och trivsel det handlade om. Det handlade främst om hygien och säkerhet. Särskilt eftersom hon var i sjätte månaden med deras första barn.

Badrummet hade svartmögelfläckar i taket och det luktade alltid ofräscht. Hon ville verkligen inte att deras baby skulle riskera att utveckla allergier på grund av olämplig miljö i badrummet. Kosta vad det kosta ville – babyns säkerhet hade högsta prioritet.

Badrumsrenovering med budget

Det var inte aktuellt att fixa en badrumsrenovering på egen hand, och det fanns heller ingen i släkten eller vänskapskretsen som hade kompetensen att göra det. Även om ekonomin var lite ansträngd – det var ju så mycket babysaker som skulle skaffas – så fick det bli så att de anlitade en firma för jobbet.

Vad gällde materialvalen så fick de dock vara lite påhittiga och sparsamma. Det skulle säkert bli en enorm förbättring i trivsel ändå, även om de inte kunde köpa det dyraste kaklet och ha guldpläterade kranar. Och turligt nog så löste det sig med att hitta en firma i Bromma för jobbet. De verkade både prisvärda och pålitliga. Cilla längtade tills det skulle vara klart.

18 Apr 2023