Dags för en källarrenovering i villan i Stockholm?

Bor du i villa i Stockholm och har tröttnat på att familjens källare bara är en förvaringsplats? Gör källaren till något mer än så med en källarrenovering.

Bor du i villa i Stockholm har du förmodligen också en källare med bra ytor att nyttja. Kanske hade du och familjen planer för detta utrymme när ni flyttade in, men med tiden och brist på inspiration har det bara blivit ett förvaringsutrymme för prylar som ni inte vet var ni annars ska göra av.

Ofta är det först när boytan börjar kännas trång som man kommer sig för att gå ner i källaren för att se vad man kan göra med det där utrymmet som egentligen är ganska rymligt. Människor samlar i regel på sig alldeles för många saker så när allt har sorterats och rensats ut inser man att det ju faktiskt är en hel extra våning att disponera.

Gör en källarrenovering för att frigöra extra boyta

Har du och din familj kommit till den punkten där lite extra boyta börjar kännas nödvändig, kanske för att familjen är under utökning, bör du överväga att se källaren som något mer än bara ett förvaringsutrymme. En källare kan kännas ganska kall och rå, med obehandlade väggar och hårt cementgolv och förbises lätt som boyta på grund av det.

Med en uppfräschande källarrenovering kan utrymmet dock bli minst lika mysigt och hemtrevligt som resten av huset. Det blir ett perfekt tillhåll för exempelvis tonåringen som till på köpet får eget privatliv med sina kompisar. Läs mer om källarrenovering på den här hemsidan: källarrenoveringstockholm.se

25 Mar 2022