Dörrautomatik – för dig som vill ha dörren öppen i Stockholm

Dörrautomatik är perfekt för dig som vill skapa tillgänglighet till din butik i Stockholm. Självklart ska alla kunna komma in och handla hos dig!

God tillgänglighet är en grundläggande faktor för en framgångsrik affärsrörelse. Detta gäller såväl handikappanpassning av lokaler som att det är enkelt att ta sig till den aktuella butiken eller affären. Om inte kunderna kommer dit kommer de inte handla. Och inte heller om de inte kommer in.

Dörrautomatik kan vara ett sätt att låta så många som möjligt komma in i din butik. Oavsett om de sitter i rullstol, går på kryckor eller bara har en hög med paket i händerna. Anledningarna till att det är svårt att öppna en dörr manuellt kan vara många. Dörrar som öppnas automatiskt löser problemet oavsett orsak.

Dörrautomatik skapar tillgänglighet för alla

Om du vill installera dörrautomatik i Stockholm kan du behöva byta ut dina dörrar. Men det är inte säkert. Det kan också finnas lösningar som tillåter dig ha kvar dina befintliga dörrar. Det beror på hur dörrarna är utformade och hur de sitter fast i väggen. Det finns dock många alternativa lösningar för dig som till exempel har äldre, vackra dörrar du är rädd om.

Allt du undrar över om dörrautomatik kan du få reda på hos ett företag som säljer automatiserade lösningar för dörröppning. Alltid när du beställer den här typen av produkt och/eller tjänst bör du jämföra olika alternativa leverantörer. Du bör också noggrant ta reda på vad som ingår. Installation? Service? 

Läs mer kring dörrautomatik på denna sida: dörrautomatikstockholm.se 

8 Mar 2023