En låssmed på Södermalm som snabbt kan hjälpa till om man har tappat nycklarna

Har ni problem med dörrlåset? Har ni tappat nycklarna och är utelåsta? Då gäller det att få tag på en bra och seriös låssmed. Hitta en låssmed på Södermalm med full koll på säkerheten.

Plötsligt händer det. Man letar och letar men nycklarna finns bara inte där. Eller så är man som mest stressad och ska iväg på det där viktiga mötet eller lämna ungarna på dagis. Låset krånglar och dörren går inte att låsa. Då vill man att det ska gå fort och man tar första bästa låssmed som dyker upp i söklistan på telefonen. Det ska man inte göra. Då man befinner sig i en stressad situation och bara vill ha ett lås som fungerar så fort som möjligt är det lätt att bli lurad. På senare år har det nämligen börjat dyka upp oseriösa låssmeder i våra städer som tar hutlöst mycket betalt och som oftast inte utför något egentligt arbete. Därför bör du vara noga i ditt val av låssmed.

Så undviker ni oseriösa företag

Ett sätt att kontrollera att företaget är seriöst är att kontrollera så att företaget och telefonnumret är offentligt, se om det finns med på exempelvis Eniro. Kolla också så att det finns ett organisationsnummer. Begär legitimation och skriv ner namn och nummer. Be alltid om prisuppgifter innan arbetet påbörjas för att undvika överraskningar. Ett seriöst företag lämnar också kvitto med företagsnamn och organisationsnummer på. Man betalar heller inte kontant utan med kontokort, swish eller mot faktura. Då blir man inte lurad.

Ett kodlås kan öka säkerheten i ert hem

Tack och lov så finns det många bra och seriösa låssmeder. Det är inte bara i en nödsituation då låset gått sönder eller då man blivit bestulen på nycklarna som det kan vara bra att ta hjälp av en professionell låssmed. Ta hjälp av en låssmed på Södermalm som kan hjälpa till att öka säkerheten i ert hem eller på ert företag genom att exempelvis installera kodlås. Ett kodlås kan vara särskilt bra att ha om det är någon i familjen som brukar glömma att låsa dörren efter sig. En annan sak som en låssmed lätt kan fixa är ett bra handtag och fönsterlås. För att få tips på hur man kan öka säkerheten i huset, i lägenhet eller på företaget kan man be att låssmeden kommer på hembesök. Ibland är dessa konsultationer till och med gratis. Läs mer på: https://www.låssmedsödermalm.nu

22 Apr 2020