En snygg entre är viktigt

Städning är en viktig del av vår vardag, men något som är svårt att hinna med. Det finns helt enkelt för mycket att göra. Anställ därför en städfirma istället för att ta hand om städningen.

När du stiger in i ett trapphus är det viktigt att du möts av en entré som är städad och väl omhändertagen. Det sista du vill mötas av är en illaluktande entré som inte har blivit städad på flera veckor, eller ännu värre månader. Städning är inte enbart viktigt för trivseln, utan också för hälsan för boenden i trapphuset. Tänk på alla de bakterier som byggs upp om det inte blir städat regelbundet, speciellt på handtag och även i hissen. För en hyresvärd eller bostadsrättsförening är det viktigt att se till att de boende har det bra. Det ger heller inget bra intryck för nya bostadsgäster om trapphuset inte blir omhändertaget på rätt sätt. Att anställa en städfirma för att utföra städningen i trapphuset är en investering då du får tid över för annat.

Vad ingår i en trappstädning?

Det kan variera mellan olika städfirmor vad som ingår i en trappstädning, så berätta alltid om dina behov innan du anställer en firma. Däremot finns det en del saker som alltid ingår i trappstädningen:

  • Sopning av golv på alla våningar
  • Dammsugning och skakning av entré mattor
  • Golv och eventuellt hissgolv våttorkas
  • Putsning av fönster och speglar

Detta är bara några av de tjänster som en städfirma kan utföra i ditt trapphus. Du kan självklart anpassa städningen efter dina unika behov. Alla seriösa firmor borde erbjuda dig att skräddarsy städningen. Vill du att tvättstugan ska bli städad, och att filtret töms? När man beställer trappstädning är det bäst att firman kommer och städar åtminstone några gånger i veckan. För större lägenhetshus kan det till och med vara värt att ha detta gjort dagligen. Du kan även beställa en storstädning någon gång per år så att det blir städat på djupet.

Hitta rätt städfirma

Det finns många firmor som erbjuder städhjälp, men hur ska du hitta rätt? För det första måste du läsa igenom omdömen från tidigare kunder. När du har gjort detta borde du sedan kontakta städfirmorna som har bra omdömen för att fråga om offerter. Priserna varierar självklart från firma till firma, men tänk på att det billigaste priset inte alltid är det bästa. Det kan nämligen vara att vissa städbolag erbjuder fler tjänster än andra eller att vissa är noggrannare än andra. Vi rekommenderar denna sida: https://www.trappstädninggöteborg.nu

27 Apr 2020