Exklusiv vindsvåning till salu i Stockholm

Är du på väg att köpa eller sälja en exklusiv vindsvåning i Stockholm? Fastighetsbyrån Simon Crest är expert på unika lägenheter och har kompetens att bistå dig genom hela processen.

Att köpa och sälja vindslägenheter är speciellt. Ofta är objekten unika. En del vindsvåningar har stora och öppna planlösningar med takbjälkar och snedtak. Andra är etagevåningar, kanske med ett mysigt loft och en massa biyta. Häftiga takterrasser med hänförande utsikt över takåsarna är vanligt förekommande bland vindsvåningarna. Eftersom objekten är speciella vänder de sig även till en snävare kundkrets. Valet av mäklare är därför extremt viktigt. Som säljare vill du vara säker på att du får så bra betalt för din bostad som möjligt medan en köpare vill att det ska kännas i magen att man just köpt sin drömbostad till rätt pris. Det är en ekvation som ibland kan vara svår att få ihop men en bra mäklare är duktig på just det.

Mäklarbyrå Sinom Crest är proffs på nyproducerade vindsvåningar

Att köpa en nyproducerad vindsvåning i Stockholm med omnejd är ett stort beslut. Det handlar om att kolla på många lägenheter innan man vet vad man söker. När man säljer vill man anlita en mäklare som kan marknaden på sina fem fingrar och har en stor befintlig kundkrets. Fastighetsbyrån Simon Crest vet hur man sammanför köpare och säljare på bästa sätt. Efter många år i branschen har personalen skaffat sig spjutspetskompetens. Du som köpare eller säljare kan vara säker på att det levereras kvalitet rakt igenom hela processen.

11 Dec 2021