Fixa Stockholms bästa klubblokal med hjälp av en målare

Att renovera en klubblokal är roligt, men det är ofta svårt att få medlemmar att ställa upp ideellt. Anlita en målare i Stockholm för att få jobbet gjort.

Jullan och Gabbi tittade sig runt i lokalen. De var på jakt efter en ny klubblokal och hade precis fått tipset om lokalen de var i nu. Det var många saker som var perfekta med lokalen. Det fanns ett litet kök, toaletter och en städskrubb. Ett rum för möten och ett rum för att ha ett gott häng eller vad man nu ville göra fanns också.

Det enda kruxet, och det var därför den var så billig, det var att den kändes sliten och nedgången. De hade fått okej på att dekorera och måla precis hur de ville. Det enda kravet var att de anlitade en målerifirma i Stockholm för jobbet så det blev välgjort. Jullan och Gabbi hade redan massor med idéer.

Målare i Stockholm fixar klubblokalen

Köket skulle vara i naturfärger då man vill ha ett lugn när man äter. I hallen skulle en välkomnande text finnas. I mötesrummet skulle väggarna ha olika symboler som representerar deras verksamhet. Bakgrunden på väggarna skulle i övrigt vara neutrala färger.

Mysrummet skulle kännas välkomnande med härliga färger, som en stor regnbåge. De kunde se olika delar framför sig i rummet. Den röda delen med soffhäng, den gula med pilkastning och så vidare. Nu återstod det bara att få med målerifirman på noterna också. Denna lokal skulle passa deras verksamhet perfekt.

10 Jan 2023