Fönsterputs ger företaget goda utsikter i Malmö

Fönsterputs i Malmö ger dig och din personal fina utsikter både på jobbet och hemma. Glömt inte att det är svårt för alla medarbetare att hinna med städningen.

Att ha rena fönster handlar inte bara om att kunna se ut. Det handlar också om hur dina fönster ser ut. För ett företag kan det göra stor skillnad för vilket intryck kunderna får, om fönstren är ordentligt putsade eller inte.

Självklart kan inte personalen själva lägga tid på att putsa fönster. Du som är chef har sannolikt anställt dem för kompetenser inom området för företagets verksamhet. Inte för att de är bra på att städa. Alltså behöver du ta hjälp utifrån för att hålla företagets fönster rena och snygga.

Fönsterputs hemma och på jobbet

Du kan säkert anlita samma firma för fönsterputs i Malmö till ditt företag som du gör till ditt hem. Många boende i Malmö anlitar städhjälp, särskilt de som har så pressande arbetsliv som du har i din chefsposition. Kanske kan du till och med utverka ett extra bra avtal med städfirman, där både hemstäd och företagsstäd ingår?

Säkert har flera ur personalen också samma behov av fönsterputsning i sina hem. Diskutera det på nästa möte. Se bara till så att ingen av dina medarbetare känner sig tvingade att beställa en tjänst de inte hade planerat. Men med det sagt kan just ett sådant gruppavtal vara ett sätt för alla dina medarbetare att ha råd att njuta av en fin utsikt genom nyputsade fönster både på jobbet och hemma.

1 Oct 2022