Förändra och förbättra med smide i Stockholm

Detaljerna gör helheten och ditt hus är inget undantag. Smide i Stockholm ersätter gamla rostiga trappräcken och andra smidesdetaljer med nytt och fräscht.

Älskar du doften av rostigt järn eller tycker du också att det inte hör hemma på dina händer? Många ryser vid tanken att behöva hålla i ett slitet, smutsigt, rostigt trappräcke. Då har vi inte ens börjat tänka på den praktiska aspekten och på den estetiska. En del smide tjänar mest praktiska syften men vi kan heller aldrig bortse från det estetiska.

Trappor och deras räcken är inte heller allt. Grindar och balkonger är andra ställen som ständigt utsätts för vädrets makter och annat slitage. En översyn av samtliga smidesdetaljer i din fastighet ger många fördelar – inte minst säkerhetsmässiga.

Snyggt och säkert med smide

Många äldre fastigheter i Stockholm har byggts ut och byggts till och renoverats i omgångar. Det aktuella modet har ofta styrt utseendet och inte alltid med bästa resultat. En villa där alla smidesdetaljer är av samma modell och årtal ger ett helt annat intryck än ett hus där inget egentligen passar ihop. Där detaljerna tillsammans ger en snygg helhet, där kommer du också att trivas bättre.

Har du funderingar på reparation och renovering är det ett smart val att kontakta den seriösa kompetensen inom området. Farbror Pelle må ha åsikter och självförtroende men frågan är om hans hobbyverksamhet i garaget verkligen är vad du söker? Låt proffsen komma och titta på ditt smide och ge förslag och en offert.

2 Jul 2022