Förnya ditt hem med färg

Många av oss är intresserade av att lägga tid och omsorg på hemmet. Inget underligt med det heller - vi tillbringar mycket tid där. Det är vårt trygga hörn. Färg och tapet förvandlar rum.

Vissa har tre rum i fil med åtskilliga meters takhöjd. Andra har mindre ytor. De flesta har samma ambition. Vi vill ha ett hem att trivas i. En bostad som passar våra behov och vår personliga smak.

Alla lägenheter har sina egna unika förutsättningar och det finns egentligen ingen generell regel för hur en bostad “ska” se ut. Många är de, tyckarna, som har åsikter om hur andra borde dekorera och fixa sina hem. Små rum ska vara ljusa för att se större ut, men om du nu råkar gilla små rum som ser små ut?

En bostad efter dina förutsättningar

Ska man vara krass är en lägenhet i Stockholms innerstad mer än bara ditt hem. Det är också en stor ekonomisk investering att förvalta. Det betyder inte att du ska avstå från att utforma ditt boende efter eget huvud. Det betyder däremot att arbetet ska vara proffsigt och väl utfört.

Tapetsering och målning är ett enkelt och effektivt sätt att forma ditt hem till exakt det boende du önskar. Ny färg på väggarna eller nya tapeter gör stor skillnad. Inte minst trivs du bättre själv när hemmet är mer i din egen stil.

Anlita en målare på Kungsholmen om du vill förändra din bostad till det bättre. En bra investering för dig och för framtiden.

22 Apr 2021