Golvläggare snyggar till vardagsrum i Stockholm

Genom att hyra in en golvläggare från Stockholm kan man göra skillnad hemma. Förutom att det blir snyggt ökar man dessutom värdet på den egna fastigheten.

Det hade varit full fart under småbarnsåren och därför hade Lena och Nils inte haft tid att ta hand om hemmet på det vis som de hade önskat. Nu när barnen började klara sig mer och mer på egen hand började de vakna upp och se att det fanns en hel del att göra. Men var skulle de börja?

Det var egentligen inget allvarligt fel, utan hemmet behövde bara lite uppiffning. Så snart de kom hem från sin fyradagars kryssning som de fått i julklapp skulle de sätta igång. Vad de inte hade någon aning om var att Lenas föräldrar hade en liten överraskning på gång till de båda föräldrarna.

Golvläggare intog huset

Så snart som paret lämnat tomten lyfte Lenas mamma Anita på luren och gav grönt ljus för golvläggning i Stockholm. En halvtimme senare körde en firmabil in på gården och två personer klev ut och började plocka fram golvet ur skåpbilen. Anita mötte dem på farstukvisten och släppte in dem.

Fyra dagar senare kom Lena och Nils hem igen från resan. Till sin överraskning märkte de att Anita var i huset. När dörren öppnades möttes de av en underbar doft – Anitas specialgryta väntade på att bli serverad. Men först visade hon in dem i vardagsrummet där de för första gången fick se sitt nya vackra trägolv.

8 Jun 2023