Hitta en målare i Stockholm

Att måla är kul, fast är du inte beredd att lägga ned tid på det viktiga underarbetet, är det bättre att anlita en målare i Stockholm. Med ROT-avdraget behöver det inte ens bli särskilt dyrt.

Med ny färg på väggarna kan du på ett snabbt och billigt sätt förändra och fräscha upp ett hem. Men för att resultatet ska bli riktigt snyggt och hållbart krävs det en hel del förarbete. Underlaget måste vara både rent och jämnt, och ibland kan det innebära att du först måste riva ned gamla tapeter eller rent av bredspackla. Är du inte stadig på handen som en professionell målare, gör du bäst i att också tejpa kanterna redan från början för att inte måla utanför. För att slippa merarbete och att skrapa bort färgspill kan det vara bra att också täcka golvet med en skyddande papp.

Målare - jämför priser och referenser

Tack vare ROT-avdraget är det väldigt prisvärt att anlita en professionell målare vid renoveringsarbeten i hemmet. Det går att få hjälp med målning av tak, väggar, golv, snickerier, köksluckor, fasad, fönster och mycket mer. Men det kan vara bra att jämföra priser mellan några olika målare i Stockholm innan du bestämmer sig. Självfallet vill du också att det ska gå smidigt och att resultatet ska bli det bästa. Opålitliga hantverkare kan vara ett jobbigt stressmoment. Be därför också om referenser i samband med offertförfrågan och kolla upp dessa. Vissa målerifirmor har också konton på sociala medier där de visar upp sina arbeten.

10 Sep 2021