Hoppa av nätet och bli självförsörjande med solceller i Borlänge

Naturen är magisk. Kan du tänka dig att vi som människor har kommit så långt att vi kan ta vara på solens kraft och ordna vår elförsörjning med solceller i Borlänge? Ekologiskt och ekonomiskt.

Nu är solen ute! Tänk dig hur många soltimmar du har i Borlänge vissa tider om året. Skulle det inte vara smidigt om du kunde nyttja solens fulla kraft och ordna din elförsörjning på det sättet? ”Jo det är klart” säger du för ja, du vet att det handlar om solceller. Det är en bransch som bara vuxit på sistone då vi har blivit alltmer ekologiskt medvetna. Och som en käftsmäll på senaste tiden så har elräkningarna dubblats, och i vissa fall har de tredubblats, jämfört med vad de brukade hamna på.

Med solceller kan du sälja ditt överskott

Du vet redan att du kan bli självförsörjande om du skulle installera solceller, men du är ju inte dum. Du vet mycket väl att vi har perioder av mycket mörker och då är det ju naturligtvis så att du undrar hur du ska få ström till kåken då. Men vad du inte vet om solceller i Borlänge är att den tiden på året när solen är framme så kommer du att generera ett överskott på el. Och vet du vad du gör med det överskottet? Du säljer det och på så sätt får du billigare el när solen lämnar oss under vinterhalvåret. Rädda miljön och spara pengar med solceller.

29 Mar 2022