Inglasad balkong

Har du funderat på att glasa in din balkong? Det finns många fördelar med att ta det steget. Allt från energibesparingar till ökad bostadsyta. Inglasning ger mindre buller och mer trivsel.

Att låta glasa in sin balkong är ett steg som allt fler människor tar. Det finns förstås flera anledningar till att man väljer att göra detta. Vad som är viktigast för dig vet bara du. Många som glasar in balkongen tänker i termer som användbarhet. En inglasad balkong blir varm och torr. Den kan också användas för förvaring.

Det slutar inte heller där. Att låta glasa in balkongen ger dig mer fördelar än så. En inglasad balkong leder till lägre energikostnader. Bor du i innerstan? Då är det säkert intressant för dig att veta att en inglasad balkong även fungerar som bullerdämpning. Din balkong blir renare, varmare, tystare och säkrare.

Hur går en balkonginglasning till?

En balkonginglasning i Uppsala behöver inte vara krånglig. Du kontaktar en specialiserad firma och gör upp om en offert. Hur vill du ha din balkong? Behöver du glas på alla sidor? Ska alla delar vara öppningsbara? Behöver du också ett tak eller finns det våningsplan med balkong ovanför?

När du bestämt dig kan allt bara bli bättre. En kompetent firma kommer och monterar och ser till att allting fungerar perfekt. Därefter kan du lugnt börja möblera och kanske rentav skaffa dig en liten kryddträdgård? Din utesäsong har plötsligt förlängts betydligt och du kan känna dig trygg, varm och glad. Och inga katter kan rymma!

12 Mar 2021