Köp nytt hus från Kustvillan!

Med Kustvillan får du hus som du önskar

Den som funderar på att köpa sig ett alldeles splitternytt hus, kan fundera på att köpa ett drömhem från Kustvillan. Kustvillan levererar nyckelfärdiga hus. Med ett nyckelfärdigt hus menar man att huset, kommer i färdiga delar, och att man som kund, får sin nyckel när det är klart. Är man den händiga typen och älskar att bygga själv, kan man köpa endast de olika delarna och själv sätta ihop huset, bygga inredningen och installera VVS och elen på egen hand.

Man själv väljer arbetsinsats

Nu är det inte alla som är händiga – och det måste man inte vara. Önskar man sig att någon förser en med alla de slags tjänster som krävs för att huset ska bli inflyttningsklart, kan man få hela paketet, med inredning, installationer av olika slag, och endast behöver ta hand om den nyckel som man får till sitt nyckelfärdiga hus. Det enda som man kan behöva bekymra sig över är var huset ska stå. Och hur trädgården sedan kring huset ska se ut.

Fördelar med nyckelfärdiga hus

  1. Tiden – köper man ett nyckelfärdigt hus går det väldigt snabbt att uppföra ett sådant hus. Eftersom alla delarna redan är färdigbyggda när de levereras går det mycket snabbt att bara byga ihop dem. Man behöver inte en byggherre som tar de olika delarna för sig och bygger från ingenting. Istället kommer de färdiga delarna levererade och leverantören kan bygga ihop dem på kort tid.
  2. Arbetskostnaderna – ska man själv bygga ett hus från grunden, behöver man oftast anlita arbetskraft; hantverkare som kommer och bygger sin del av huset. I längden kan det bli ganska kostsamt, beroende på hur snabba de olika hantverkarna är på att arbeta. De ska dessutom komma i rätt tid. Ibland kan man bli stående och bara vänta på att rätt hantverkare ska infinna sig, innan nästa kan ta vid. En elektriker kan inte installera el innan alla väggar är på plats, till exempel.
  3. Arkitektritat – ska man bygga sitt eget hus själv, behöver man alltid rådfråga en arkitekt (om man inte själv råkar vara det) för att säkerställa att huskonstruktionen är korrekt och enligt alla lagens föreskrifter. Med nyckelfärdiga hus, är de redan arkitektritade.
  4. Möjligheten att utforma som man önskar – även om man får ett nyckelfärdigt hus, kan man ändå variera dem, inget annat nyckelfärdigt hus blir det andra likt. Det är kunden som väljer färger, interiör, storlek, antal rum och hur man önskar sig sitt nya hem.
18 Sep 2019