Lackering av veteranmotorcykel i Stockholm

Att låta en professionell firma i Stockholm utföra lackering av en motorcykel ger det bästa resultatet. Det inser även den som helst hade gjort allt själv.

Stefan hade skaffat sig en ny hobby. Han hade köpt en äldre motorcykel som han tänkte renovera. Det var en gammal Honda som skulle göras om. Han tillbringade massor av timmar på nätet med att titta på liknande projekt för inspiration. Det var många delar som behövde beställas från olika länder och paketen började droppa in.

En sak som han funderade extra länge på var hur han skulle göra med lackering av tanken och stänkskärmen bak. Det fanns förvisso lackfärg att köpa på sprayburk, men han anade att resultatet inte skulle bli lika snyggt som ifall han lät en professionell firma utföra arbetet.

Val av nyans för lackering

Alltså kontaktade Stefan en sådan firma i Stockholm och de var genast med på noterna. Där jobbade faktiskt också en kille som hade samma intresse som Stefan, och han kom med många bra tips och idéer. Efter att ha tittat på ett oändligt antal färgkartor och exempelbilder bestämde sig Stefan för en mörkröd nyans som tonade över i orange.

Han lämnade därefter in delarna till firman. De utförde ett grundligt förarbete, inklusive slipning spackling och rengöring. Därefter följde själva lackeringen som gjordes i ett särskilt bås med extra ventilation. När Stefan hade hämtat detaljerna och monterat dem på motorcykeln kunde han inte vara annat än nöjd. Han kunde knappt vänta på att få visa upp det läckra resultatet för sina kompisar.

16 Jul 2022