Laddbox för bostadsrättsförening skapar förtroende

Om man bestämmer sig för att installera en laddbox i bostadsrättsföreningen tar man ett steg mot ett hänsynsfull och miljövänlig omgivning eftersom alla då har möjlighet att skaffa elbil.

Fler och fler bostadsrättsföreningar som tänker på miljön och som tänker ekonomiskt väljer att installera laddbox för de boende. Det är bekvämt att kunna ställa sin bil på tankning under natten. Det minskar också på stressen att veta att bilen alltid är fulladdad när dagen börjar.

En laddbox för bostadsrättsförening installeras enkelt och ansluts till fastighetens elnät. Sedan kan man se hur mycket varje box använt och fakturera efter det. Tillgång till laddboxen får man genom en personlig tagg.

Från att man kontaktat företag som installerar laddbox för bostadsrättsförening tills allt är klart behöver det inte ta mer än 2–3 veckor eftersom installationen är enkel. Laddboxarna är diskreta och tål vårt svenska klimat.

En laddbox för bostadsrättsförening höjer värdet på fastigheten

Det är inte bara för att man tänker ekonomiskt och tänker på miljön som det är bra att göra det bekvämt att ladda hemma. Underlättar man för de boende att ha elbil så vinner man också mycket för närmiljön. Elbilar släpper inte ut avgaser i området och de är tysta så de stör inte med motorbuller.

En laddbox på parkeringen visar att det är en modern bostadsrättsförening som tänker på framtidens samhälle, och det gör fastigheten mer attraktiv. Alla tjänar på att satsa och ställa om redan nu.

Företag som arbetar med laddboxar har stor erfarenhet och kommer gärna ut och planerar för anläggningen.

3 Dec 2021