Låssmed förhindrar irritation i Bromma

Trött på att byta lås på grund av borttappade nycklar? Då kan en låssmed i Bromma vara den som löser problemet snabbt och enkelt och livet kan gå vidare.

Vid familjens söndagsfrukost var sextonåriga William ovanligt tyst. Det var anledningen till att pappa Benjamin visste att något var på tok. Han sa ingenting, utan väntade på att sonen skulle berätta själv. Mamma Anna märkte ingenting förrän hon ställde en fråga och vände sig frågande till sonen när han inte svarade.

William tittade i mobilen och låtsades vara upptagen och Benjamin fick nog. Vad har hänt? frågade han, samtidigt som han tog mobilen från sonen som började vrida sig i stolen. Men han visste av gammal vana att det inte var någon idé att låtsas, så han sa det. “Jag har tappat nyckeln”.

Låssmed i Bromma lät dem välja en kod

Det var inte första gången, utan snarare hundrade, som detta hänt och Benjamin var trött på det. Då han inte ville ringa jouren en söndag fick William klara sig utan nyckel till måndag. Måndag morgon ringde Benjamin från jobbet till en låssmed i Bromma. Han frågade om det fanns något annat än ett vanligt lås de kunde installera.

Det fanns det. Låssmeden skulle komma och installera ett kodlås. Det låset Benjamin valt satt på insidan av dörren då det kunde bli kallt på utsidan och låset inte fungera. Med det nya låset behövdes inte någon nyckel utan det öppnades med mobilen. Aldrig mer skulle de behöva byta lås igen på grund av borttappade nycklar.

30 May 2022