Låt din fastighet göra ett bra första intryck med trappstädning i Stockholm.

Ett städat trapphus bidrar till bättre hälsa och välbefinnande. Allt utförs med miljövänliga produkter och professionalitet. Ge din fastighet i Stockholm ett bra första intryck.

Trapphuset är det första du ser när du går in i en flervåningsfastighet. Därför bör du se till att det är snyggt och städat så att din byggnad ger ett bra första intryck. I trapphuset samlas mycket smuts och det påverkar inomhusmiljön och luften, vilket kan innebära sämre hälsa för de som bor i fastigheten. Därför är det viktigt att regelbundet få trapphuset ordentligt städat för att försäkra dig om nöjda och friska hyresgäster. Städningen utförs med miljövänliga medel och av kunnig personal, och städningen av ditt trapphus skräddarsys då inget trapphus är det andra likt.

Trappstädning till konkurrenskraftiga priser

Trappstädning i Stockholm medför konkurrenskraftiga priser då det finns ett stort antal städfirmor i staden. Du får seriösa aktörer som arbetar för alla tänkbara kunder varje dag, och det finns även stor möjlighet till flexibilitet vad det gäller tidpunkten för städningen. I trappstädningen ingår sopning, skurning, torkning, rengöring, dammsugning av dörrmattor samt städning av hissar. Med andra ord en komplett service som anpassas efter vad ditt trapphus behöver. Förbättra hälsan hos de boende och ge ett bra intryck åt de som besöker byggnaden för första gången. Tag kontakt idag och låt teamet göra en inspektion på plats där de även kan uppskatta tid och skräddarsy städningen för bästa möjliga resultat till bästa pris. Läs mer om trappstädning på denna sajt: stockholmtrappstädning.se

20 Jan 2022