Låt ett proffs bygga ditt nya nyckelfärdiga hus

Du vill ha ett nytt hus men du har så mycket att göra. Men du har köpt en bit tomt och nu vill du ha ett fräscht hem som du kan flytta in i utan att du ska hatta så mycket med det. Nyckelfärdiga hus!

Du har haft turen att ha fått ihop kapital till att köpa en tomt. Men nu plötsligt kommer du ihåg att du inte har en aning om hur man bygger hus. Oroa dig inte! Du kan låta erfarna och kompetenta proffs sköta husbygget åt dig. Med nyckelfärdiga hus så är det mest betungande du gör att du flyttar in. En erfaren byggledare kommer sköta allt från planering, design och konstruktion till att installera den fasta inredningen som att lägga golv och även koppla in alla vitvaror. Det du behöver se till är att du har en tomt där din borg ska stå samt ett bygglov. Dina anlitade byggare kommer ha all kontakt med alla underleverantörer.

Nyckelfärdiga hus i många olika utföranden

Ett nyckelfärdigt hus kommer i många olika utföranden som enplanshus, hus med loft, tvåplanshus och till och med exklusiva villor. Du är alltså inte begränsad till någon standardmodell av husbyggande. Du kommer dessutom ha järnkoll på kostnaderna. Det kan lätt springa iväg med utgifter när man bygger själv, men när du väljer ett nyckelfärdigt hus så kommer byggledaren kunna visa dig exakt vad det kostar ner till alla detaljer. Inga överraskningar. Har du tomt? Ta kontakt!

14 Mar 2022