Lita på din mäklare – Kumla är en fin stad att bo i

Mäklare i Kumla kan hävda att Kumla är en av Sveriges säkraste städer. Det finns saker som tyder på att de har rätt. Kriminalvårdsanstalten till exempel.

Den som ska berätta om bostadsmarknaden i Kumla kommun lockas säkert till att dra ett skämt om stadens berömda kriminalvårdsanstalt. Det skulle ju kunna påstås att den främsta mäklaren i Kumla faktiskt är svenska staten. Men det vore kanske att dra det lite väl långt.

Däremot är det inte konstigt om du som funderar på att flytta till Kumla faktiskt har frågor till din mäklare om hur välskött fängelset i Kumla är. Du vill ju inte råka ut för att hitta förrymda fångar i din nyanlagda trädgård, gömda mellan din hägg och din syren. För dig som går i dessa tankar finns bara lugnande besked. Kumla är en alldeles utmärkt och trygg stad att bo i. Dessutom utgör Kriminalvården en stabil arbetsgivare, så för den som söker arbete finns goda möjligheter att hitta rätt just i Kumla.

Mäklare säljer in staden med all rätt

När en mäklare i Kumla sjunger stadens lov så kan du lita på vad han eller hon säger. Kriminalvårdsanstalten är ingen riskfaktor, tvärtom. Den går snarare att se som en garanti för att kommunen har ett säkerhetstänk över det vanliga jämfört med andra svenska kommuner. I Kumla är rättssamhället ständigt närvarande. Så du som funderar på att köpa lägenhet i Kumla kan alltså tryggt gå vidare med din bostadsaffär.

20 Jun 2022