Lokalanpassning i Göteborg fick nöjda kunder

Vad innebär lokalanpassning i Göteborg? Det finns inget enkelt svar. Det finns många sätt att anpassa lokaler till kontor eller boende men även inom industrin.

Länge hade funderingarna funnits på att göra något annorlunda för bostadsmarknaden hemma. Så nu hade Kent köpt en hyresfastighet som han tänkte renovera lite annorlunda. Genom lokalanpassning hade han tänkt se till att personer med olika typer av handikapp skulle kunna bo i hyreshuset. Men för det krävdes det planering och kompetenta byggare.

Erik som arbetade på en byggfirma skulle möta upp Kent vid fastigheten för att se vad som skulle göras. Det var inte så att de skulle gå in och göra stora förändringar. Det som krävdes var ramper så att rullstolar och rullatorer kunde ta sig in i huset. Badrummen skulle göras om för att skapa lite större ytor att röra sig på.

Perfekt lokalanpassning i Göteborg

Under genomgången av huset tog Erik upp frågan om dörrarna. Ville Kent att de installerade dörrar som öppnades automatiskt så att de boende inte behöver öppna själva? Något som kunde vara svårt även för den som gick med käpp. Kent höll med och bad honom ta med det i beräkningarna när han gjorde offerten.

Mötet för lokalanpassning i Göteborg hade varit konstruktivt och de hade kommit överens om en plan. Nu skulle byggarbetaren ta med sig informationen han fått och göra en offert som Kent skulle se över. Om allt var i sin ordning var det bara att börja skapa Eriks drömfastighet så att de nya hyresgästerna kunde flytta in. Läs vidare om hur ett företag kan hjälpa dig med lokalanpassning här: www.lokalanpassninggöteborg.nu

29 Jul 2022