Mäklare för dig som inte blev så nöjd med livet i Östersund som du trodde

När det är dags att byta riktning kan en mäklare i Östersund hjälpa dig bli av med din lägenhet. Kaffemaskinen på kontoret i Stockholm var inte så dum ändå.

I dag vill många människor kombinera sin fritid och sitt arbetsliv. Det har inte blivit helt ovanligt att folk sköter sitt jobb från sommarstugan, året om. Det är de nya möjligheterna som sprungit fram ur corona-pandemins hemarbete som ligger bakom den trenden. Men ibland blir det lite för mycket.

Idén att flytta till Östersund och åka skidor, gå i skogen och sitta med kalkylark i Excel vid köksbordet blev kanske inte som du hade tänkt dig. Och det är helt okej. Det går nämligen mycket lätt att flytta tillbaka till Stockholm igen.

Mäklare hjälper dig flytta till och från Östersund

Du som ska sälja lägenhet i Östersund behöver bara ta kontakt med en bra mäklare, så är saken biff. Annons, visningar, budgivning och försäljning – sedan är det bara att stuva in allt i bilen igen och köra ned till huvudstaden. Och kontorets underbara kaffemaskin, där du kan ha långa och givande samtal med dina kollegor IRL.

Naturupplevelser kan du ju få på andra ställen än i Östersund. I Vasaparken, till exempel, eller ute vid Hellasgården om du har lust att ta en liten biltur. Och om du ångrar dig igen finns Östersund kvar och väntar på dig. Du kan gott ringa samma mäklare, så guidar han dig till en ännu bättre lägenhet än den du nu ska sälja.

3 Aug 2022