Mäklare i Nyköping – vem är Nyköpings Phil Dunphy?

Som mäklare i Nyköping kan du hitta inspiration från många håll. Inte minst från populärkulturen. I en prisbelönad tv-serie från USA finns till exempel en alldeles speciell mäklare.

Det finns en mäklare som alla mäklare i hela världen borde ha som förebild. Även mäklare i Nyköping. Det är Phil Dunphy från tv-serien “Modern Family”. Phil bor och arbetar i Kalifornien, och han har en alldeles unik personlighet som gör att människor verkligen litar på honom. Han tar sig tid för sina klienter. Han lyssnar. På riktigt, alltså. Behåller ögonkontakt när spekulanterna ställer frågor och är rakt igenom genuin i sin yrkesroll. Han innehar ett stort förtroende, och det är säkerligen det som gör honom så framgångsrik. Alla mäklare kan lära sig någonting av Phil Dunphy. Låt honom bli en inspiration för mäklare i Nyköping och resten av Sverige också.

Ärlighet varar längst för en mäklare

Många har säkert en bild av mäklare som lurendrejare. Att de ska sälja in trånga och små bostäder som “mysiga” och “platseffektiva”. Eller fallfärdiga objekt som “perfekt för den händiga”. De där klyschorna har spelat ut sin roll. Alla vet vad de betyder egentligen. För att vinna spekulantens förtroende måste mäklaren istället satsa på att vara ärlig. Det är det som lönar sig bäst i längden. Om du själv jobbar som mäklare är det ett råd att ta till sig. Var trevlig, öppen, ärlig och genuin. Försök se allting från spekulantens perspektiv. Då kommer det öppnas nya dörrar för dig. Garanterat.

24 Feb 2022