Måla om på Östermalm

Även den minsta lilla lägenhet på Östermalm är guld värd, hur gammal och sliten den än är. Har du kommit över en, gör du rätt i att måla den. Den blir nästan som ny med några burkar fräsch färg.

Det är ett enkelt sätt att renovera att måla slitna och skavda ytor, gulnade tak och sunkiga köksluckor. Låt ett proffsigt måleriföretag på Östermalm göra det åt dig, så blir resultatet ännu bättre. Du har säkert många målare i närheten som du kan anlita för att hjälpa till att få din lägenhet i vettigt skick igen. Sedan kan man möblera med loppisfynd eller omklädda stolar, allt kommer att se fräscht ut när det är nymålat i bostaden.

Gammaldags charm

I gamla hus kan det vara högt i tak, och en gång har det varit klass och stil på huset. Har där bott någon som har rökt mycket, kommer du att se en enorm skillnad bara av att taket blir målat. När den gulaktiga smutsen försvinner kommer taket att vara fräscht vitt, och om det eventuellt finns stuckatur eller andra utsmyckningar där, så kommer de att synas.

Ibland finns det en gammal spis och kakelugn också. Kanske är det smutsigt och sotigt runt spisen? Då kan du skrubba rent och putsa upp där, så kommer plåten att blänka och kakel att skina. Det blir nästan som en annan lägenhet. Den gammaldags charmen kommer till sin rätt. Och tänk så enkelt, bara med hjälp av lite färg och en proffsig målare som kan sitt jobb.

26 Apr 2021