Målare i Uppsala har koll

När det är dags att renovera är målare i Uppsala bra som bollplank. De vet vad som måste göras vid olika tillfällen, något som ibland inte är så enkelt.

Tapeterna började bli lite omoderna och Anna tyckte att det var dags att fräsha upp sovrummet. Men hon hade tillräckligt med självkännedom för att veta att hon inte skulle ge sig in på det. Visst kunde hon lite om renovering, problemet var bara att hon började men blev aldrig klar.

Därför kontaktade hon en målare i Uppsala som kunde göra jobbet. Han hette Erik och hade hjälpt henne när hon gjorde om i vardagsrummet. De bestämde att han skulle komma förbi för att se vad hon ville ha gjort så att han kunde skriva en offert till henne. Hon skulle ta beslutet efter att hon sett priset.

Målaren Erik hade en poäng

Vid besöket förklarade hon att hon ville ha rummet målat denna gång. Kunde han hjälpa henne att få rätt kulör på sin off white vägg? Det kunde han, men var hon medveten om att han då även behövde måla tak och lister? Det visade sig att dessa såg vita ut nu men skulle ändra färgton i kombination med väggfärgen.

Vilken tur att hon bokat Erik från Uppsala för det hade hon inte alls tänkt på. Det skulle bli lite dyrare än hon tänkt sig men inte mycket. Rut-avdrag skulle skala av en del på priset. Hon visste också att om hon gjorde jobbet själv kostade utrustningen en hel del. Dessutom var Erik betydligt snabbare. Hör av dig till en duktig målare via denna sajt: www.målareuppsala.net

3 Jul 2022