Mycket att tänka på vid badrumsrenovering på Lidingö

Ingenting får gå fel när du ska renovera badrummet. Funderar du på badrumsrenovering på Lidingö så är det viktigt att underarbetet blir rätt utfört från början.

Vid renovering av badrum finns numera en mängd regler. Det handlar främst om hur underarbetet utförs när det gäller avrinning, ventilation och installation av el. De flesta av oss har alltför lite kunskaper på det här området, så det är viktigt att ta hjälp.

Kanske är det bästa att någon annan utför hela arbetet. Allt ifrån underarbetet, planering av inredningen till att genomföra och att sätta in allt på rätt plats. Vissa saker behöver du och övriga i hushållet förstås ändå vara med och tycka till om. Som vilken stil ni vill ha på badrummet och hur ni tänker er planlösningen.

Välja inredning vid badrumsrenovering

En sak som man kanske inte tänker på i första taget när det gäller badrumsrenovering är förvaring. Inte minst ett lite större badrum kan ju ha plats för skåp och lådor. Hur ska de vara placerade för att du lätt ska komma åt din tandborste, din tvål, ditt schampo och ditt smink? Och är badrummet litet kanske det är möjligt att bygga förvaring på höjden. Kanske ändå upp till taket?

De mer uppenbara delarna när det gäller renovering av badrum är ju att du behöver välja inredningens utseende. Hur ska ditt handfat och din dusch se ut? Ska känslan vara lyxig eller enkel, praktisk eller obonad? Här finns mycket att tänka på när det gäller val av färg på golv och väggar, liksom typ av inredning.

9 Apr 2023