Nitisk mäklare i Strängnäs

I alla yrkesgrupper finns olika personligheter. Mäklarna i Strängnäs är inget undantag. Det fick Maria erfara när hon skulle sälja sin etta inne i stan och behövde all hjälp hon kunde få.

Maria hade haft sin lilla enrummare i många år. Nu var det dags att flytta vidare till en annan stad. Lägenheten skulle ut till försäljning. Den låg kanske inte perfekt men hade en bra hyra. Maria var ändå orolig att den skulle gå till underpris. Ingen skulle betala bra för en sådan eftersatt lägenhet. Det var hon ganska säker på.

Därför tog hon kontakt med en mäklare som hade kontor inne i centrala Strängnäs. Denne kom på besök och gick igenom lägenheten rum för rum. Hon såg inte nöjd ut, konstaterade Maria och fick lite ont i magen.

Mäklare visste hur man tog betalt

Mäklaren hade rynkor i pannan som skvallrade om att hon funderade intensivt. Sen log hon plötsligt ett stort leende.

“Jag ska säga som det är”, sa hon. “Din lägenhet är hemsk.” Maria fick inte fram ett ord. “Men jag älskar utmaningar så det här ska vi ordna, ska du se.”

Hela lägenheten skulle målas i vitt. Alla privata saker skulle ut och hon skulle införskaffa blommor, frukt och fruktskål. Några snygga kuddar i säng och soffa skulle också lånas hem.

Två veckor senare hade bilder tagits på lägenhet. Den var så fin. Mäklaren hade lyckats intressera många lägenhetsköpare och flera visningar var på gång. Det skulle gå vägen, tack vare den nitiska mäklaren som hjälpt henne.

20 Apr 2022