Överraskande tjänst hos mäklare i Sundsvall

Mäklare i Sundsvall säljer hus, lägenheter och andra typer av fastigheter. Det vet de flesta, men att de även säljer tomter kanske kommer som en överraskning.

Marie och Per hade diskuterat möjligheterna att köpa en lägenhet inne i stan. Bekymret var bara att de inte hade särskilt mycket pengar då båda nyligen avslutat sina studier, så det verkade få vara en dröm ännu ett tag framöver. De beslutade sig iallafall för att öppna ett sparkonto med namnet “vår nya lägenhet”.

Marie berättade för sin storasyster om kontot och sa att drömma fick man väl. De orden skulle hon alltid förknippa med just den dagen. Marie hade glömt att de fick ärva en bit mark av sin farbror när de var tonåringar. Systern hade inte heller haft en tanke på marken men tyckte nu att det var en bra idé att sälja.

Mäklare i Sundsvall hjälpte med försäljning

De tog kontakt med en mäklare i Sundsvall och bokade tid för att titta på tomten. Den låg utanför stan men ändå nära en större väg. Några fastboende fanns i närheten så vatten och el var draget strax utanför tomtgränsen. Nackdelen var att den var igenväxt, men det kunde de få hjälp med.

De fick mobilnummer av mäklaren till ett företag som tog hand om att rensa på tomten. De lämnade ändå en hel del skog så att de nya markägarna kunde bygga hus, men själva fick besluta om skogen. Mäklaren lade ut tomten till försäljning och äntligen kunde de börja hoppas på sin lägenhet i stan. Kolla in denna hemsida för att komma i kontakt med en mäklare: www.mäklaresundsvall.net

11 Apr 2022