Passersystem i Göteborg håller dörren öppen och stängd för rätt person

Installera ett passersystem i företagets lokaler i Göteborg. Särskilt om ni arbetar med känslig verksamhet där in- och utpasseringar behöver kontrolleras.

Du som vill vara säker på vem som vistas i företagets lokaler bör se över hur ert nuvarande passersystem fungerar. Och om ni inte alls har något sådant på plats ska du naturligtvis se till att installera ett. Annars kan ju vem som helst kliva genom dörren.

Att kunna kontrollera in- och utpasseringar är en viktig del av ett företags säkerhetsarbete. Om ni arbetar med någon typ av känslig verksamhet är det mycket viktigt att ni bara håller dörren öppen för rätt personer. Allt från advokatfirmor till vårdföretag kan sägas bedriva känslig verksamhet.

Säkra passersystem i Göteborg

När du väljer att installera passersystem i Göteborg behöver du se till att samtidigt teckna ett serviceavtal med firman som levererar systemet. Bäst är så klart om du väljer ett system som inte behöver särskilt mycket underhåll eller service alls. För lika viktigt som det är att hålla oönskade element utanför företagets portar, är det att släppa in de som faktiskt har ärende i lokalerna.

Det är nämligen inte läge att någon med ett känsligt ärende blir ståendes ute på gatan för att era dörrar gått i baklås. Det bästa är om det finns någon typ av direktkontakt mellan passersystemet och leverantören, som signalerar att något fel uppstått. Då kan en tekniker vara på plats så fort som möjligt, om det osannolikt nog skulle strula med ert sofistikerade passersystem.

17 May 2022