Plåtslagare för din säkerhet i Stockholm

Hur kan en plåtslagare i Stockholm verka för din säkerhet? Jo, genom att de ser till att montera taksäkerhetsanordningar och fixa snöskottning av tak.

En plåtslagare är duktig på att hantera plåt på alla möjliga sätt. Hen kan använda handverktyg och allehanda maskiner för att forma en plåt på det sättet hen vill ha det. När formen är fixad är det bara att montera upp plåten där den ska vara. Det kan till exempel vara på ett tak eller på en fasad.

När det gäller säkerhet på tak kan det handla om att montera dit en anordning för att säkra takpannor och andra material på taket. Det finns speciella system för regnvatten och det är bland annat fönsterbleck. Sedan har vi takmålning och snöskottning som ingår i arbetsuppgifterna,

Plåtslagare kan vara något för både killar och tjejer i Stockholm

Någon av de viktigaste egenskaperna en plåtslagare bör ha är att vara duktig på problemlösning. Detta gör att både killar och tjejer passar lika bra för jobbet. Att lösa problem och se till att saker och ting fungerar kommer att bli en del av vardagen. Att arbeta med händerna är en annan sak.

Plåt är ett material som tillverkas av kolstål. Man delar in plåt i tre sorter. Grov, medium och en som är tunn. Den som främst används i olika stålkonstruktioner som till exempel i stora balkar är det grova stålet och det som är medium. Att vara plåtslagare i Stockholm är ett varierande yrke. Läs mer om plåtslagaryrket på denna hemsida: www.plåtslagarestockholm.nu

30 Nov 2022