Pooltak 8 x 4 – kompromissa inte med säkerheten

Pooltak 8 x 4 meter är perfekt för dig som har en pool som är just så stor, eller lite mindre. Att ha adekvat täckning för din pool är viktigt av säkerhetsskäl.

Du som äger en pool har ansvar för att se till att inga olyckor sker i eller runt poolen. Oavsett om du är i närheten eller ej. Du ska aldrig lämna en pool obevakad som inte har adekvat täckning. Allt för att eliminera risken för drunkningsolyckor.

Du som letar efter täckning till din pool kan välja mellan ett flertal olika varianter. Om du har en pool av lite större dimensioner är ett elegant pooltak att rekommendera. Det finns i sin tur i flera olika typer av utföranden, beroende på vilken estetik du är ute efter i din trädgård. Välvda tak passar en klassisk trädgård, medan ett pooltak med raka kanter kanske är perfekt för en mer modern trädgård.

Pooltak 8 x 4 kan nästan bli ett litet växthus

Det allra viktigaste när du väljer pooltak, är att du tar dimensionerna på din pool i beaktande. En pool som är 8 x 4 meter i storlek ska naturligtvis ha ett pooltak på 8 x 4 meter – minst. Väljer du ett större pooltak kan du skapa som ett litet rum runt din pool, nästan som ett växthus. Det kan faktiskt vara en fin idé att slå två flugor i en smäll och ställa dit några tomatplantor. Tänk bara så smaskigt läskande på en varm dag vid poolkanten.

10 Jul 2022