Relining Stockholm - så får du nya stammar igen

Att stammarna är viktiga att hålla under kontroll är en underdrift. Årligen så ser man att fastigheter och villor drabbas av vattenskador som en följd av att rör och ledningar inte håller måttet. Detta bär enorma kostnader och det tar dessutom lång tid att korrigera. Genom att anlita ett företag i Stockholm för en rörinspektion kan du som villaägare få svart på vitt kring statusen på dina stammar.

Skulle någonting visa sig vara problematiskt så har du också, genom ditt agerande, köpt dig tid att agera preventivt och förhindra en vattenskada. Något som sker primärt genom två olika alternativ i form av en relining eller ett klassiskt stambyte. Om det finns möjlighet ska du definitivt välja en relining i Stockholm. Varför? Av flera skäl, men främst för att en sådan innebär ett betydligt mindre projekt än vad ett stambyte gör.

Så fungerar en relining i Stockholm

En relining kan utföras i både villor och i större fastigheter och det är en teknik som bygger på att man fodrar inne i de befintliga stammarna snarare än att man river ut dem. Det som används som foder är epoxiplast som placeras in i stammarna, härdar och sedan fungerar som nya stammar inuti de befintliga. Jämför man tiden för en relining med ett stambyte så kan man se att de senare - i en större BRF - kan ta flera månader.

En relining i Stockholm däremot, det tar max någon vecka. Och, detta även till ett betydligt lägre pris. Har du någonsin varit med om ett stambyte så vet du att livet förändras ganska rejält för dig och dina grannar. Fastigheten förvandlas till en byggarbetsplats och man tvingas dela exempelvis dusch och toalett med de som bor i samma fastighet. Väljer man en relining i Stockholm så slipper man allt detta. Ett stambyte är fortfarande i vissa fall absolut nödvändigt, men finns möjligheten till en relining så är det definitivt ett både enklare och mer prisvärt alternativ - utan att på något sätt ge sämre resultat.

22 Oct 2022