Ring mäklare på Östermalm när du vunnit på lotto

Östermalm är ett av Stockholms mest attraktiva områden. Många lägenheter kommer inte ut till öppen försäljning. Anlita en mäklare på Östermalm för guidning.

Att kunna köpa lägenhet på Östermalm är få förunnat. Huvudstadens bostadsmarknad bjuder på höga priser i alla områden, men särskilt på Östermalm är fastighetspriserna skyhöga. Du som letar mäklare på Östermalm är alltså att gratulera. Bra jobbat – eller grattis till vinsten!

I en så anrik stadsdel som Östermalm kan det dock snabbt visa sig att pengar inte är allt. Här gäller det att ha bra kontakter för att verkligen få tillgång till de mest attraktiva objekten. Det är nämligen inte alla lägenheter som kommer ut till försäljning på den officiella marknaden. Att kontakta en mäklare på Östermalm är en nödvändighet.

Övertyga din mäklare

Till en början kommer kanske inte ens mäklaren vara villig att släppa in dig på visning på de allra mest exklusiva adresserna. Men låt dig inte nedslås av detta hemlighetsmakeri på bostadsmarknaden. Ta det istället som en utmaning.

Det är viktigt att du förmedlar allvaret i ditt intresse för Östermalms finaste våningar. Kanske är det läge att verka lite besviken inför objekten din mäklare först föreslår, även om de hade varit panglägenheter i vilken annan stadsdel som helst. Förvissa dig om att mäklaren förstår att bara det bästa är gott nog. Se mäklaren som den viktigaste personen i ditt liv under en period. För det är bara genom henne eller honom som du kommer kunna köpa den paradvåning vi alla drömmer om.

11 Apr 2022