Sanering i Linköping nödvändig

Sanering av bostad i Linköping kan göras av olika anledningar. Om huset byggts under 70-talet kan det vara en asbestsanering för att få bort det farliga ämnet.

Hyresvärden Klas hade en hyresgäst som tillbringade mycket tid för sig själv. Ingen visste egentligen något om honom. När han en dag blev sjuk och fick läggas in på sjukhus visade det sig att han mått dåligt en längre tid. Lägenheten var en katastrof då det låg gamla matrester framme men även andra föroreningar.

Här krävdes definitivt en rejäl städning och troligtvis mer än så. Klas fick kontakt med hyresgästen och fick ok på att gå in i lägenheten för att se vad som behövde göras. Och sedan göra de åtgärder som behövdes. Sedan kunde Klas kontakta ett företag som kunde ta sig an jobbet.

Sanering stoppade lägenheten från ohyra

Ett företag från Linköping bokades in för att ta hand om sanering av lägenheten. Han avundades dem inte. De jobbade länge och var noggranna. När de var färdiga fanns ingen dålig lukt kvar. Endast en svag doft av desinfektionsmedel. Städarna hade gjort ett fantastiskt jobb. Visst finns det spår av händelsen, men inte mycket.

Nu återstod det bara att ordna det ekonomiska. Men Klas var för tillfället nöjd med att lägenheten var i bättre skick och risken för bakteriespridning var borta. Han hoppades att detta var första och sista gången. Men om han skulle ha oturen att det hände igen visste han vart han skulle vända sig. Saneringsföretagets visitkort skulle för alltid finnas i hans plånbok. Kontakta ett företag som är experter på sanering här: www.saneringlinköping.se

21 Jun 2022