Snyggt markarbete i Stockholm

Att skapa en platt yta där man kan anlägga rabatter eller bygga kräver bra markarbete i Stockholm. Genom att hyra in proffs är man säker på att det blir bra.

Det var med stor glädje de satte igång arbetet när de fått klartecken att bygga en lekplats i området. De hade jobbat på det under lång tid för att få in all den information som krävdes. Samtidigt behöver de veta vilka kostnader som skulle bli aktuella för hela arbetet i förorten utanför Stockholm.

Nu hade de fått ja och den första delen av jobbet kunde påbörjas. Förskolan hade länge funderat över vad de skulle göra med den mycket lilla skogsdungen som fanns på tomten. Barnen fick välja och då blev det en lekplats. Nu var det maskiner på plats för att påbörja markarbetet och göra området platt.

Markarbete skapade perfekta förhållanden

Stina, som var den som höll i alla trådar, hade så snart beslutet var taget kontaktat firman i Stockholm som skulle göra de markarbeten som krävdes. De bokade in en dag eftersom det var mycket att göra och de ville komma igång. Träd skulle ner och sedan skulle marken plattas till och underlaget bli stadigt.

De hade avsatt en vecka för oförutsedda händelser. Det var viktigt för alla att de involverade inte skulle känna någon stress. Redan efter några dagar började hela jobbet bli klart och alla förundrades över vilket bra jobb som hade gjorts. Nu kunde de ta in nästa entreprenör för att börja bygga lekparken. Mer om markarbeten hittar du på denna sida: https://www.markarbetenistockholm.nu/ 

16 Jan 2023