Trädfällning och stubbfräsning i Nacka

Ska ni anlägga ett trädgårdsland men behöver först fälla några träd? Ta då hjälp av ett företag i Nacka som är specialiserade på trädfällning och stubbfräsning.

Ska man fälla träd hemma i trädgården måste man vara försiktig. Annars kan det bli väldigt kostsamt om trädet skulle falla över exempelvis huset eller bilen. Trädfällning är rätt slitsamt om man är ovan och inte har den rätta utrustningen. Därför lönar det sig ofta att ta hjälp av ett företag som är specialiserade på trädfällning.

Det finns flera fördelar med att anlita ett trädfällningsföretag. Dels går fällningen snabbt och smidigt men man kan även få hjälp med stubbfräsning och att frakta bort trädet. På så vis sparar man massor av tid och kan enkelt anlägga ett trädgårdsland på platsen eller plantera gräsmatta.

Priset på trädfällning kan skilja mellan olika företag i Nacka

Vill man ha hjälp med att fälla träd i Nacka kan det vara smart att ta in offerter från några olika arborister som erbjuder trädfällning för att jämföra priser. Hur mycket det kostar beror ofta tidsåtgången och vilka olika tjänster man vill ha hjälp med. Som privatperson kan man även använda sig av rutavdraget vilket får ner priset en hel del.

Ofta använder sig trädfällningsföretaget av en kranbil som är försedd med en griparm som sågar trädet i mindre delar och sedan lyfter ner dem. Står trädet väldigt trångt till och det inte går att nå det med kranbilen måste man i stället klättra upp i det. De avsågade delarna hissas då i stället ner med hjälp av rep.

28 May 2023