Våtrumsbesiktning är lätt att få i Stockholm

En våtrumsbesiktning ska inte vara så svår att beställa i Stockholm. Här finns det företag att välja bland. Se bara till att du får ett som är att lita på.

En besiktning av ett våtutrymme tar inte mer än en timme eller i bästa fall en halvtimme. Det är viktigt att besiktningsmannen får utföra sitt arbete i lugn och ro utan avbrott med frågor och kommentarer. Du får helt enkelt vänta på att hen utfört sitt arbete innan du ställer frågor eller vill bolla åsikter.

De flesta erfarna besiktningsmän vet precis var de vanligaste fallgroparna i ett våtutrymme befinner sig. En av deras uppgifter är att se till att just de ställena är täta och inte släpper igenom någon fukt. Brister det i tätskiktet är det besiktningsmannens plikt att göra en kommentar om det i protokollet.

Att utföra en våtrumsbesiktning i Stockholm går alla till på liknande sätt

När det är dags för dig att beställa tid för en våtrumsbesiktning i Stockholm, kontaktar du bara en av alla firmor och bokar en tid. En del kan komma fort medan andra vill att du är ute i god tid. När kontrollen är klar kan du sitta ner med din besiktningsman och diskutera utfallet i lugn och ro.

Det som kontrolleras är de fuktspärrar som ska finnas och hur golvlutningen är i anslutning till dessa. Allt ska vara byggt och genomfört enligt branschens ställda krav. Det är viktigt att dessa krav beaktas så att alla gör en likartad besiktning.

30 May 2023